Podcasts voor IT-bedrijven

Podcast is voor IT-bedrijven een ideaal middel om diepgaande kennis met de doelgroep te delen. Daarmee vergroot je het engagement en geef je je merk een boost. IT Marketeer heeft een vaste podcaststudio in Hilversum maar we zijn ook mobiel, waardoor je gemakkelijk podcasts opneemt op jouw eigen kantoor.

Wat leveren podcasts op?

Diepgaande
kennisdeling

Verhoogd
engagement

Content om te delen
via verschillende kanalen

Inhoud en concept

Welke boodschap wil je uitdragen met je podcast, hoe maak je het boeiend voor de luisteraar en hoe val je op tussen andere podcasts? Met die uitdagingen helpt IT Marketeer je. Samen werken we een format uit zodat jouw podcast je luisteraars echt raakt.

Professionele studio

Goede audiokwaliteit is niet te onderschatten bij podcasts. Daarom hebben we bij IT Marketer een professionele podcaststudio in Hilversum en een mobiele studio die we kunnen opzetten op jouw kantoor.

Online publicatie en bereik

Uiteindelijk wil je zoveel mogelijk mensen binnen jouw doelgroep bereiken met je podcasts. IT Marketeer helpt je met het publiceren van je podcast en adviseert over het vergroten van het bereikzodat je steeds meer luisteraars aantrekt.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

Gratis Podcast voor IT-bedrijven consult

Wil je een podcast starten voor jouw IT-bedrijf? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.