Marketingstrategie voor IT-bedrijven

Succesvolle marketing voor IT-bedrijven start met een solide strategie. Wie is je doelgroep? Welke problemen los jij op? Wat maakt jou uniek? Antwoorden op deze vragen zijn essentieel voor je start met een digitale marketingcampagne. IT Marketeer helpt je met het opstellen van een krachtige marketingstrategie voor jouw IT-bedrijf. Hieronder lees je hoe we dat doen.

Value Proposition

Workshop

Hoe zien jouw ideale klanten eruit, welke problemen los je voor hen op en wat is jouw unieke belofte? Deze inzichten helpen je een onderscheidend verhaal te vertellen. In deze workshop brengen we deze zaken in kaart. Zo is jouw marketing altijd relevant waardoor je meer verkoopt.

Buyer Journey Workshop

Verkoopprocessen voor IT-bedrijven kenmerken zich door de lange duur en het complexe beslissingstraject. Daarom is het belangrijk al in een vroeg stadium met je potentiƫle klanten in contact te komen. In deze workshop brengen we de reis van jouw kopers in kaart.

Marketingjaarplan

Is marketing binnen jouw organisatie een gestroomlijnde machine of bestaat deze uit losse marketingacties zonder duidelijke samenhang? In een marketingjaarplan leg je vast hoe je je marketingdoelstellingen wilt behalen. Uiteraard houd je genoeg ruimte over voor spontaniteit. IT Marketeer denkt graag met je mee over de invulling van jouw marketingjaarplan.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

E-book: Growth Hacker Starter Kit

Ben je toe aan een grondige innovatie van jouw marketingactiviteiten? Heb je het gevoel dat je meer uit online kanalen kunt halen? Of wil je nu eindelijk eens datagedreven marketing bedrijven? Download dan de Growth Hacker Starter Kit!

growth hacker starterkit

Gratis Marketingstrategie voor IT-bedrijven Consult

Wil je eens sparren over de marketingstrategie van jouw IT-bedrijf? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.