Over IT Marketeer

Nadat hij zo’n 10 jaar als digitaal marketeer werkte voor verschillende organisaties, zowel inhouse als bij bureaus, zag Niels Post dat de ideale marketingaanpak voor IT-bedrijven anders is dan voor andere organisaties. Door campagne te voeren voor tientallen IT-bedrijven ervaarde hij wat werkt en wat niet. Met die kennis op zak besloot hij in 2020 IT Marketeer op te richten.

Over Niels Post

Niels is een T-shaped marketeer met meer dan 10 jaar ervaring. Hij is niet alleen strategisch, maar weet deze strategie ook te vertalen naar aansprekende contentitems, de implementatie van innovatieve marketing automation tools en het ontwikkelen van converterende websites. Niels behaalde een master Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit Antwerpen, met een specialisatie in marketingcommunicatie. Omdat digital een groot gedeelte van marketingwerk uitmaakt, heeft Niels aanvullend de opleiding Web Engineer (webdesign & front-end development) aan het College of MultiMedia voltooid. Om klanten nog beter te kunnen helpen volgde hij ook cursussen op het gebied van Growth Hacken en Business Analytics bij trainigsinstituut Growth Tribe.

Ons Team

We zijn een netwerkorganisatie die bestaat uit een vaste kern en verschillende zelfstandig werkende specialisten. Deze flexibiliteit past bij een moderne organisatie en zorgt ervoor dat wij onze klanten snel kunnen helpen.

Werken voor IT Marketeer

Ben je een freelance marketeer met ervaring in de IT-markt en wil je werken voor toffe klanten? Neem dan contact met ons op via info@itmarketeer.nl.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

E-book: Growth Hacker Starter Kit

Ben je toe aan een grondige innovatie van jouw marketingactiviteiten? Heb je het gevoel dat je meer uit online kanalen kunt halen? Of wil je nu eindelijk eens datagedreven marketing bedrijven? Download dan de Growth Hacker Starter Kit!

growth hacker starterkit