Leadgeneratie voor IT-bedrijven

Het generen van kwalitatieve leads is één van de belangrijkste marketingdoelstellingen voor B2B IT-bedrijven. Maar hoe trek je de aandacht van jouw doelgroep en onderscheid je je van je concurrenten? Je kunt steeds meer kanalen inzetten om je doelgroep te bereiken, maar hoe zorg je ervoor dat ze converteren?

Social Media Marketing

Is jouw doelgroep actief op een social media platform als LinkedIn, Twitter of Instagram? Dan moet je ze daar ook zijn. IT Marketeer helpt je je doelgroep te bereiken en te converteren naar leads.

Zoekmachine
Marketing

Klanten die zoeken naar de oplossingen die jij biedt wil je natuurlijk bereiken. Met slimme zoekmachine marketing (zowel betaald als organisch) kun jij in contact komen met warme leads. IT Marketeer zorgt ervoor dat je goed vindbaar wordt.

Sectorspecifieke media

Beslissers binnen IT-bedrijven houden hun kennis bij via sectorspecifieke media. IT Marketeer heeft een groot netwerk van verschillende uitgeverijen in uiteenlopende branches.

Conversie-optimalisatie

Door bezoekers naar je website te trekken laat je potentiële klanten kennismaken met jouw bedrijf. Maar als ze vervolgens weer vertrekken zonder interesse te tonen in je diensten of content, dan loop je commerciële kansen mis. Daarom helpt IT Marketeer (op basis van psychologische inzichten) websitebezoek te converteren naar concrete leads.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

Gratis leadgeneratieConsult

Wil je eens sparren over je marketingstrategie? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.