Websitedesign & development

Je website is de etalage van je bedrijf. Hiermee laat je zien waar je voor staat en wat jou uniek maakt in je markt. Maar naast een strak design biedt je website ook een technisch fundament voor je overige marketingactiviteiten. IT Marketeer heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites die bijdragen aan de marketingdoelstellingen.

Onze professionele aanpak

UX Design & Copy

UI Design & Brand identiy

Webdevelopment

UX Design & Copy

Welk doelen wil je behalen met jouw website? Leads genereren, direct software licenties verkopen en/of je merkbekendheid vergroten? Alles start met een design en teksten waarin je je bezoekers centraal stelt. IT Marketeer maakt eerst schetsen en wireframes om de ultieme bezoekersflow op te stellen en schrijft meteen aansprekende teksten.

UI Design & Brand identity

Zodra het UX design akkoord is, starten we met het User Interface design en maken we de website visueel aantrekkelijk. Heb je een brand book dan gebruiken we dat als input. Als je nog geen brand book hebt of je bestaande document wilt updaten, dan helpt IT Marketeer je daar graag mee.

Webdevelopment

Als het UI design klaar is dan starten we met de ontwikkeling van de website. Hiervoor gebruiken we WordPress als CMS-systeem. We hebben ervaring met veel verschillende plug-ins. Daarom zijn we flexibel en passen we ons aan jouw technische voorkeuren aan.

Conversie en
website optimalisatie

Eigenlijk is een website nooit ‘af’. Zodra de nieuwe site live gaat, start het optimalisatieproces. Zo kun je een specifieke pagina optimaliseren om beter gevonden te worden door de zoekmachine. Of als je de conversie wilt verhogen, dan kunnen we a/b tests uitvoeren door teksten, beelden of call-to-actions aan te passen.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

Gratis Website Consult

Wil je eens sparren over je website? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.