Contentmarketing voor IT-bedrijven

Om je doelgroep te bereiken, te boeien en te binden moet je onderscheidende verhalen vertellen. Door aansprekende content in te zetten in alle fasen van de buyer’s journey maak je connectie met jouw (potentiële) klanten. IT Marketeer is dé specialist in contentmarketing voor IT-bedrijven.

Buyer Journey Workshop

Verkoopprocessen voor IT-bedrijven kenmerken zich door de lange duur en het complexe beslissingstraject. Daarom is het belangrijk al in een vroeg stadium met je potentiële klanten in contact te komen. In deze workshop brengen we de reis van jouw kopers in kaart. Deze inzichten helpen ons om aansprekende content te ontwikkelen.

Blogs, whitepapers & e-books

Zowel voor je inbound als je outbound marketing speelt geschreven content een grote rol. Met blogs trek je bezoekers naar je website en met papers, e-books en trendrapporten converteer je ze in leads. Bij IT Marketeer snappen we jouw business en vertalen we deze inzichten in aansprekende copy.

Webinars

Live webinars zijn een uitstekend middel om op een interactieve manier met je doelgroep in contact te komen. In een succesvol webinar komen inhoud, concept en techniek samen. Op die manier creëer je een onvergetelijke klantervaring en bied je je salesteam de mogelijkheid om warme leads op te volgen.

Podcasts

Podcast is een ideaal middel om diepgaande kennis met je doelgroep te delen. Daarmee vergroot je het engagement en geef je je merk een boost. IT Marketeer heeft een mobiele podcaststudio waardoor je gemakkelijk podcasts opneemt op jouw eigen kantoor.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

E-book: Growth Hacker Starter Kit

Ben je toe aan een grondige innovatie van jouw marketingactiviteiten? Heb je het gevoel dat je meer uit online kanalen kunt halen? Of wil je nu eindelijk eens datagedreven marketing bedrijven? Download dan de Growth Hacker Starter Kit!

growth hacker starterkit

Gratis Consult contentmarketing voor IT-bedrijven

Wil je eens sparren over je contentmarketingstrategie? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.