Growth hacking voor IT-bedrijven

Het marketingvakgebied staat niet stil. Het aantal marketingtools, (social) media kanalen en innovatieve contentformats groeit snel. Hoe zet je deze innovaties in binnen je marketingactiviteiten? Met growth hacking. Door te experimenten genereer je data. Van deze data leer je wat wel en wat niet werkt. Op die manier blijf je je marketing altijd innoveren. Benieuwd hoe IT Marketeer growth hacking toepast voor IT-bedrijven.

Experiment design

Experimenten staan centraal binnen growth hacken. Maar hoe kom je aan idee├źn voor je experimenten? Waar moet een goed experiment aan voldoen? En hoe leer je van je experimenten? Met die vragen helpt IT Marketeer je.

KPI’s, Data & Analytics

Een moderne marketingaanpak is datagedreven. Door te sturen op KPI’s breng je focus aan op jouw marketingactiviteiten. Maar welke KPI’s zijn belangrijk en hoe verwerk je deze in een dashboard? IT Marketeer helpt
je graag.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

E-book: Growth Hacker Starter Kit

Ben je toe aan een grondige innovatie van jouw marketingactiviteiten? Heb je het gevoel dat je meer uit online kanalen kunt halen? Of wil je nu eindelijk eens datagedreven marketing bedrijven? Download dan de Growth Hacker Starter Kit!

growth hacker starterkit

Gratis Growth hacking Consult

Wil je eens sparren over growth hacking binnen jouw organisatie? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.