Marketing-technologie voor IT-bedrijven

De inzet van moderne marketingtechnologie is cruciaal om commercieel succesvol te zijn. Welke technologiestack past het beste bij jouw organisatie en ambities? En hoe zorg je ervoor dat jouw IT-bedrijf alles uit marketingsoftware haalt? Daar helpt IT Marketeer je graag mee.

Marketing Automation

Marketing automation software biedt IT-bedrijven de mogelijkheid om marketingprocessen efficiënter te maken, automatisch commerciële kansen te spotten en koude leads ‘op te warmen’ zodat sales ze beter kan opvolgen. IT Marketeer heeft uitgebreide kennis van marketing automation tools als ActiveCampaign en HubSpot.

Websitedesign & development

Je website is de etalage van je bedrijf. Hiermee laat je zien waar je voor staat en wat jou uniek maakt in je markt. Maar naast een strak design biedt je website ook een technisch fundament voor je overige marketingactiviteiten. IT Marketeer heeft veel ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites die bijdragen aan de marketingdoelstellingen.

Marketingintegratie tools

In een moderne marketingcampagne gebruiken marketeers een veelheid aan tools. Denk aan online advertisement, landingspagina’s, e-mail, analytics, etc. Door deze tools aan elkaar te koppelen en te integreren maak je het marketingproces efficiënter en robuuster. IT Marketeer helpt bedrijven met het opzetten van deze integraties.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar

E-book: Growth Hacker Starter Kit

Ben je toe aan een grondige innovatie van jouw marketingactiviteiten? Heb je het gevoel dat je meer uit online kanalen kunt halen? Of wil je nu eindelijk eens datagedreven marketing bedrijven? Download dan de Growth Hacker Starter Kit!

growth hacker starterkit

Gratis IT Marketingstrategie Consult

Wil je eens sparren over je marketingstrategie? Vraag dan hier een gratis consult aan en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een consult in te plannen.