Marketing Automation

Marketing automation software biedt IT- bedrijven de mogelijkheid om marketingprocessen efficiënter te maken, automatisch commerciële kansen te spotten en koude leads ‘op te warmen’ zodat sales ze beter kan opvolgen. IT Marketeer heeft uitgebreide kennis van marketing automation tools als ActiveCampaign.

Wat levert marketing automation op?

Productiviteitsboost
voor marketing & sales

Met marketing automation centreer je alle klantdata in systeem. Op die manier kun je (geautomatiseerd) communiceren over de thema’s die aansluiten bij de interesse van jouw klanten en prospects.

Meer warme
leads

Een eerste download is niet direct een warme lead, hiervoor moet je vaker contact hebben. Met geautomatiseerde nurture flows converteer je koude contacten naar
warme leads voor sales.

Data driven
marketingaanpak

Met marketing automation heb je alle data om zinvolle marketingacties uit te voeren in bij elkaar. Op die manier kun je beslissingen
maken op basis van actuele inzichten en je marketing permanent optimaliseren.

ActiveCampaign

ActiveCampaign is een van de meest toonaangevende marketing automation tools op de markt. Door de combinatie van gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide features en een aantrekkelijke prijs is het de ideale tool voor IT-bedrijven in het MKB. IT Marketeer is officieel partner van ActiveCampaign en helpt bedrijven zowel met de implementatie van de software als met het optimaliseren van een bestaande instantie. Benieuwd of ActiveCampaign iets voor je is? Vraag dan een demo aan en we laten je het graag zien!

Vraag ActiveCampaign demo aan

Benieuwd hoe ActiveCampaign jouw IT-bedrijf verder kan helden de commerciële activiteiten naar een hoger niveau te tillen? Vraag een gratis consult aan en dan laten we in detail de mogelijkheden zien.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar