webinars voor it-bedrijven

(Live) webinars zijn een uitstekend middel om op een interactieve manier met je doelgroep in contact te komen. In een succesvol webinar komen inhoud, concept en techniek samen. Op die manier creëer je een onvergetelijke klantervaring en bied je je salesteam de mogelijkheid om warme leads op te volgen. IT Marketeer heeft ruime ervaring in het organiseren van webinars voor IT-bedrijven.

Wat leveren webinars op voor IT-bedrijven?

Interactieve ervaring

Geïnteresseerde leads

Content voor social media

Inhoud en concept

Heb je een topic waarover je webinar wilt organiseren maar ben je op zoek naar een aansprekend format? IT Marketeer heeft ervaring met het organiseren van meer dan 100 webinars voor IT-bedrijven. We helpen je graag met het ontwikkelen van een verhaal, logische opbouw en aansprekende titel.

Professionele studio

Wil jij met je webinar een onvergetelijke indruk maken op je kijkers? Kies dan voor een professionele webinar studio. IT Marketeer werkt samen met Webinars.nu. Zij bieden webinars met de uitstraling van een televisie talkshow.

Werven van deelnemers

Als je een webinar organiseert, dan wil je uiteraard wel dat er voldoende deelnemers zijn. Met die uitdaging helpt IT Marketeer je graag. Wij stellen converterende landingspagina’s en advertenties op zodat jouw webinar goed gevuld is.

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar