ActiveCampaign Specialist

Ben je op zoek naar een ActiveCampaign specialist die jouw IT-bedrijf laat groeien? Dan ben je bij IT Marketeer aan het juiste adres. Wij combineren onze uitgebreide kennis van ActiveCampaign met de laatste inzichten op het gebied van (digital) marketing.

 

ActiveCampaign voor IT-bedrijven

ActiveCampaign is een ideale tool voor IT-bedrijven die op zoek zijn naar een marketing automation systeem. Met ActiveCampaign heb je alle instrumenten in huis om het commerciƫle succes van jouw IT-bedrijf een een boost te geven.

 

Marketing automation met ActiveCampaign

Als marketeer bij een IT-bedrijf ben je altijd op zoek naar manieren om de vraag naar het product of dienst van jouw organisatie te vergroten. Met ActiveCampaign bouw je solide marketing funnels op en kun je leads nurturen met krachtige marketing automation. Op die manier communiceer je met (potentiƫle) klanten op het moment dat zij het willen, over de topics die zij interessant vinden en lever je warme leads af bij sales.

 

CRM en sales automation met ActiveCampaign

Wil je een CRM waarin je meer doet dat het opslaan van verslagen van sales gesprekken? ActiveCampaign biedt uitgebreide mogelijkheden om op maat gemaakte deal pipelines in te richten. Daarnaast kun je ook taken in plannen, lead scoring toepassen en nog veel meer. Door de integratie met marketing automation, heb je voor alle contacten ook inzicht in de interactie die prospects hebben gehad met marketingmateriaal. Denk aan de websitebezoeken of clicks in e-mails. Op die manier kun je het salesproces tot in detail personaliseren.

 

IT Marketeer als ActiveCampaign Specialist

IT Marketeer is officeel partner van ActiveCampaign. We kunnen je helpen met het optimaliseren van een bestaand account. Daarnaast helpen we ook met het inrichten van een nieuwe instantie zodat je direct met een voorsprong begint.

 

Vraag een ActiveCampaign demo aan

Benieuwd hoe ActiveCampaign precies werkt en hoe je het optimaal inricht voor jouw IT-bedrijf? Vraag dan een demo aan en dan laat onze ActiveCampaign specialist graag zien hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien met ActiveCampaign.

 

Waarom bedrijven kiezen voor IT Marketeer

  • Diepgaande kennis van de IT-markt
  • Op de hoogte van de laatste marketingtechnologie
  • Gecertificeerd ActiveCampaign partner
  • Denkt mee over alle stappen van het marketingproces
  • Flexibel en wendbaar
ActiveCampaign Specialist